Mnenja naročnikov

Spletna trgovina Čeplak vulkanizerstvo
Spletna trgovina Čeplak vulkanizerstvo
Čeplak vulkanizerstvo d.o.o.

Spletna trgovina izgleda in deluje odlično! Zelo smo vsi zadovoljni s kompletno storitvijo, kot samo komunikacijo in fleksibilnost glede nadgradenj oziroma izboljšav.

Končni izdelek je super!

Spletna trgovina Piumini Sogni Doro
Piumini Sogni Doro
Preprosto odlično! Neverjeten odziv kupcev v Italiji.
Spletna trgovina bebody
bebody Italija
Vzpostavitev spletne trgovine bebody je bil zahteven projekt zaradi velikega števila izdelkov in potrebe po povezovanju spletne trgovine z različnimi zunanjimi informacijskimi sistemi. Podjetje PROAPP se je izkazalo pri povezovanju sistemov, saj povezave delujejo brezhibno! Prav tako velika količina izdelkov ne vpliva na hitrost delovanja trgovine.
Spletna trgovina gam.si
GAM d.o.o.
Vsekakor bi vas priporočila vsakemu, še tako zahtevnemu naročniku. Ni da ni, in nima pomena naštevati to, kar je vredno vse pohvale pri vas. Ne le popolna ustrežljivost stranki, popoln posluh za njene potrebe in želje, tudi vrhunska izvedba vsega česar se lotite. Preprosto  je preveč tega, kar pri podjetju PROAPP zasluži oceno 10. Zato naj se osredotočim na to, kar si po mojem mnenju ne zasluži najboljšo oceno. to pa je, do danes še neodkrito.
Podjetju PROAPP gre res vsa zahvala in čestitke za izvrstno opravljen projekt.
Spletna trgovina meradog.si
Spletna trgovina meradog.si
VRAMI d.o.o. Ljubljana
Ob precejšnjem številu ponudb, ki smo jih pridobili v fazi iskanja najbolj primernega podjetja za postavitev nove spletne trgovine (članek objavljen v reviji Moje finance), smo se odločili ravno za PROAPP. Prepričala nas je odlično pripravljena predstavitev, »normalna cena«, saj so cene variirale za kar nekaj tisočakov, ter predvsem možnost preizkusa administratorja spletne trgovine, saj le-to urejam sama in me je absolutno zanimalo, kako vsa stvar poteka in ali ji bom kos. Nad končnim izdelkom sem navdušena, pri podjetju so upoštevali vse moje zamisli in s svojimi idejami in nasveti postavili resnično super spletno trgovino. So zanesljivi, hitri, vedno dosegljivi za morebitne popravke, cenovno dostopni in jih definitivno priporočam!! Hvala še enkrat!!
Spletna trgovina PROTEINSTORE
PROTEINSTORE, PETRA GUMILAR ČERNELA, s.p.
Z parimi besedami lahko opišem zadovoljstvo spletne trgovine torej: hitro, odlično, zanesljivo, odlična komunikacija z naročniki. Izpolnili ste vsa naša pričakovanja!! Hvala!
Spletna trgovina MP Italija
MP Italija
Vzpostavitev spletne trgovine MF Store je bil zahteven projekt, saj smo želeli čimbolj avtomatizirati postopek prodaje. S podjetjem PROAPP smo realizirali povezavo spletne trgovine z računovodsko aplikacijo ter informacijskim sistemom dostavne službe. Tudi v težkih trenutkih projekta se je podjetje PROAPP izkazalo za zanesljivega poslovnega partnerja. Vsekakor priporočamo!
Spletna trgovina Planet Psov
Miha Soršak s.p.
Ko smo se odločali za prenovitev naše spletne trgovine je podjetje Proapp izstopalo s svojo ponudbo. Tekom celotnega sodelovanja so bili nenehno na voljo za naša vprašanja, upoštevali so naše želje ter pokazali res veliko fleksibilnost in profesionalnost. Rezultat je viden na naši spletni trgovini, ki je narejena točno tako kot smo si predstavljali – moderen, svež videz, ki vključuje funkcionalnost in omogoča popoln nadzor nad vsebino z naše strani. Ter najbolj ključno, je uporabnikom prijazna in pregledna.
Spletna stran ZRgrafika
ZR grafika d.o.o.
Ekipa Proapp s svojo profesionalnostjo, tehničnim znanjem,
ter s pozornostjo sledi željam naročnika,
saj spletne strani funkcionalno in tehnično odlično nadgradi.
Spletna stran IDEA
IDEA gradbeni biro d.o.o.
Podjetju Proapp smo zaupali izdelavo naše nove spletne strani. S sodelovanjem, komunikacijo, predvsem pa s strokovnostjo in znanjem, ki ga premorejo, smo bili izredno zadovoljni. Tako smo dobili stran, ki tekoče in nemoteno deluje, velika prednost pa je tudi ta, da lahko brez posebnega znanja enostavno tudi sami dodajamo ali spreminjamo želene vsebine. Toplo priporočamo!
Spletna stran Gostinstvo in catering Koren
Koren & co., d. n. o.
Že pri zbiranju ponudb za izdelavo spletnih strani, nas je koncept, ki poleg predračuna ponudi že testno glavno stran, navdušil. Zaradi držanja rokov, sprotnosti in zanesljivosti ter predvsem časa, ki so ga namenili našim željam, dvomom in vprašanjem, je naša spletna stran pregledna in informativna.
Spletna stran Tehnični Biro
TEHNIČNI BIRO d.o.o.
Podjetju Proapp smo zaupali izdelavo spletne strani, kar se je tekom izdelave spletne strani izkazalo za pravo odločitev. Naše želje so v celoti izpolnili in nam bili zmeraj na razpolago s pomočjo in novimi idejami. Vsekakor priporočamo.
Spletna stran DetektivBiro
Detektiv Biro d.o.o.
Če primerjamo dosedanjo spletno stran s stranjo, ki jo je izdelalo podjetje PROAPP, je kot bi primerjali dan in noč. Nova spletna stran je barvno lepo usklajena z novim logotipom našega podjetja. Omogočeno imamo tudi vsebinsko dopolnjevanje posameznih podstrani, kar je zelo pozitivno. Pohvalimo lahko tudi odzivnost in dovzetnost za naše predloge in pripombe. Podjetje PROAPP vsekakor priporočamo tudi drugim naročnikom.
Spletna stran Apartmaji in sobe Peter & Vera Šorl
APARTMAJI IN SOBE, PETER & VERA ŠORL
Priporočamo podjetje Proapp, saj je cenovno ugodno, ima dobre lastnosti, da se prilagaja uporabniku in je vedno odprto za nove predloge. Dela se lotijo hitro in učinkovito.
Spletna stran Urarstvo Huzimec
Urarstvo Ladislav Huzimec s.p.
Glede na to, da se z Damjanom (PROAPP) poznamo, nikoli ni bilo vprašanje kje naročit izdelavo spletne strani, ampak kljub temu smo bili prijetno presenečeni. Spletna stran je narejena kvalitetno, moderno, precizno in tako tudi presegla naša pričakovanja. Stran lahko sami enostavno urejamo, če pa kaj ne obvladamo, nam to PROAPP skoraj takoj uredi. Torej vsem, ki želite biti na spletu predstavljeni unikatno , moderno in za sprejemljivo ceno, priporočam podjetje PROAPP....naj še vas prijetno presenetijo :)
Spletna stran enertec
ENERTEC d.o.o.
Želeli smo izdelati spletno stran, ki bo izgledala po naših željah, hkrati temeljila na kvalitetni programski ravni, katero lahko nadgradimo kadarkoli. Našli smo PROAPP, ki je na skoraj vseh področjih presegel naša pričakovanja! Ker ima PROAPP širši spekter znanja, smo mu zaupali še nadgradnjo strojne opreme komunikacijskega sistema. Ob kopici ponudnikov med ugodnejšimi in profesionalen! Priporočamo!
Spletna stran proverb
PROVERB, TINA KOČEVAR DONKOV, S.P.
Z izdelavo spletne strani smo bili zelo zadovoljni. Podjetje Proapp je spletno stran izdelalo profesionalno in hitro. Upoštevali so naše želje in pri končnem pregledu dodali tudi vse naše nove predloge in spremembe. Všeč nam je bil osebni pristop in sprotno sodelovanje z gospodom Kreftom, zato je spletna stran točno takšna, kot smo si jo želeli.
Produkcija PROAPP
Spletni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.