Izdelava spletnih strani

Popolnost v kodi

Kakšna bo vaša nova
spletna stran?

Varna

Varnost postavljamo na prvo mesto. Zavedamo se, da varno okolje ustvari zaupanje, zaupanje pa je ključni element, ki spremeni obiskovalca v kupca. Spletne strani izdelujemo na podlagi lastno razvite tehnologije, ki zagotavlja varna spletna mesta tisočim spletnim obiskovalcem tako v Sloveniji kot zunaj naših meja.

Hitra

Hitrost delovanja je tesno povezana z dobro uporabniško izkušnjo. Ne samo uporabniki, tudi spletni iskalniki imajo 'raje' hitro delujoče spletne strani, ki jih posledično uvrščajo višje med rezultati iskanja. Google ocenjuje hitrost delovanja naših spletnih strani s 95 od 100 točk.

Uporabniku prijazna

Tja, kjer se dobro počutimo, se radi vračamo in se zadržimo dlje časa. Enako je tudi s spletnimi obiskovalci. Jasna navigacija, pregledna predstavitev ter prisotnost kontaktnih in drugih pomembnih informacij na pravem mestu poskrbijo za dobro, uporabniku prijazno, izkušnjo.

Iskalnikom prijazna

Iskalnikom prijazna struktura spletne strani je očem uporabnikov nevidna. Vendar je zelo pomemben faktor pri optimizaciji spletne strani za iskalnike (SEO). Struktura naših spletnih strani upošteva smernice vodilnih iskalnikov ter tako našim naročnikom zagotavlja visoke pozicije med rezultati iskanja.

 
Za več informacij zapeljite miško čez sliko oz. kliknite sliko
Izdelajmo spletno stran

Kako poteka izdelava?

1 Vaše želje Najprej se pogovorimo o vaših željah in ciljih, ki jih želite z novo spletno stranjo doseči..
2 Oblikovanje Glede na vašo odločitev skupaj izberemo grafično predlogo ali pa grafični oblikovalec pripravi mojstrovino posebej po vaših željah..
3 Programiranje V fazi programiranja združimo funkcije spletne strani in izbrano obliko oz. dizajn v celoto, ki je vaša nova spletna stran..
4 Vnos vsebin Vnos vsebin začnete že med programiranjem na razvojnem strežniku ter ga nadaljujete in zaključite po končanem programiranju..
5 Objava, vzdrževanje, oglaševanje Zadnji korak je objava vaše nove spletne strani na vašo domeno. Opcijsko ponujamo vzdrževanje in oglaševanje na Googlu in facebook-u.
FAQ

Pogosta vprašanja

V: Ali lahko spletno stran urejamo sami?

O: Absolutno. Spletna stran vsebuje urejevalnik/administrator, ki vam omogoča samostojno urejanje vsebin kjerkoli in kadarkoli brez potrebe po dodatnih posegih iz naše strani.

V: Kakšni so mesečni stroški?

O: Mesečnih stroškov s spletno stranjo ni. Ob nakupu spletne strani boste potrebovali še gostovanje, kjer bo stran nameščena in domeno, preko katere bo dostopna na internetu. Gostovanje in domena se plačujeta na letni ravni. Za vas ju lahko uredimo mi, lahko pa ju uredite v lastni režiji kje drugje. Ob gostovanju in domeni si lahko pri nas izberete še paket podpore in vzdrževanja. Oboje je opcijsko, glede na vaše želje in potrebe.

V: Kakšna bo oblika spletne strani? Kaj je grafična predloga?

O: Pri oblikovanju spletne strani ponujamo več možnosti.
  • Grafična predloga: grafične predloge so že pripravljene oblike oz. dizajni, ki so jih različni grafični oblikovalci v naprej pripravili za različne tematike in panoge. Grafična predloga je zajeta v ceni izdelave spletne strani in ne predstavlja dodatnega stroška grafičnega oblikovanja.
  • Nadgradnja grafične predloge: ko vam grafična predloga v celoti ne ustreza, jo lahko nadgradimo/spremenimo ter tako dosežemo skladnost s celotno podobo vašega podjetja in uredimo ostale spremembe po vaših željah. Manjše spremembe opravimo brezplačno, večje spremembe ocenimo in vam predhodno podamo oceno stroška.
  • Grafično oblikovanje z grafičnim oblikovalcem: kot že ime pove, bo obliko za vas pripravil/narisal naš grafični oblikovalec. Predhodno se pogovorimo o vaših željah in vsebinah ter ciljih, nato pripravimo ponudbo za izdelavo grafične podobe/oblike vaše nove spletne strani.
  • Implementacija oblike oz. dizajna, ki jo/ga posreduje naročnik: kot novost ponujamo tudi možnost, kjer naročnik sam zagotovi obliko oz. dizajn, ki ga nato mi izdelamo v spletno stran. O morebitnih dodatnih stroških razvoja zaradi posebnosti dizajna naročnika predhodno obvestimo.

V: Se lahko spletno stran nadgrajuje tudi kasneje, ko je že izdelana?

O: Vsekakor. Poseben poudarek dajemo nadgradnjam in prilagajanju spletne strani, saj se zavedamo da je današnji tempo razvoja neverjeten in je hitro prilagajanje nujno potrebno.

Kaj smo že naredili

Zadnje spletne strani

Spletna stran tr3.si
Spletna stran tr3.si
Izdelava sodobne spletne strani za predstavitev poslovne zgradbe razreda A na Trgu republike 3.
Spletna stran kultprotur.si
Izdelava spletnega portala za predstavitev aktivnosti, dogodkov in prireditev zavoda za kulturo mesta Gornja Radgona.
Spletna stran ZRgrafika
Izdelava 'one-page' spletne strani za podjetje ZR grafika d.o.o.. Uprabljene tehnologije: HTML5, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL
Želite sodobno spletno stran?

Pišite nam ali nas pokličite

Produkcija PROAPP
Spletni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.