Izdelava spletnih trgovin varne & hitre, trgovine proapp

Dizajn & oblika

preprosto in lepo

Majhna ali velika trgovina, veliko ali malo izdelkov, dizajn je vedno vrhunski. Ponujamo pripravljene dizajne in individualno oblikovanje z oblikovalcem.

Preverite reference
sodobna oblika in dizajn
 
neverjetna uporabniška izkušnja

Neverjetna izkušnja

za kupca in prodajalca

Tako dobra uporabniška izkušnja, da jo bodo želeli uporabljati še naprej! Jasna navigacija, pregledna predstavitev izdelkov ter kratek postopek nakupa poskrbijo za vrhunsko izkušnjo.

Preverite mnenja naročnikov
 

Pospeševanje prodaje

orodja in tehnike

Trgovina vključuje različna orodja za pospeševanje prodaje kot so promocijske kode, podarjanje popustov in daril, informator o dogodkih, prodajni svetovalec, ...

orodja in funkcije
 

Zakaj proapp?

  • prisluhnemo stranki
  • svetujemo iz izkušenj
  • držimo se dogovorov

Kaj ponujamo

Ponujamo izbiro

quickShopPrimerna za hiter začetek prodaje z nizkimi stroški

proShopPrimerna za prodajalce, ki potrebujejo močno prodajno orodje

prednosti spletne trgovine

izdelava v 3 dneh

ugodna cena

izdelana po meri

prilagojena vašim izdelkom

dizajn spletne trgovine

pripravljena oblika

brez sprememb

prilagoditev oblike

oblikovanje z oblikovalcem

funkcionalnosti spletne trgovine

Urejanje izdelkov, kupcev in naročil Sistem za urejanje vsebin omogoča enostavno urejanje vseh vsebin in izdelkov objavljenih v spletni trgovini, vključno z vsebinami po meri.

Izpostavljeni izdelki Na vhodni strani lahko izpostavite poljubne izdelke. Izdelke lahko razvrstite v poljubne skupine, na primer: Akcija, Poletna kolekcija, Outlet, Razprodaja, Novo, ... Skupine lahko ustvarjate in razvrščate sami.

Priljubljeni izdelki, seznam želja Vaši kupci lahko oblikujejo seznam izdelkov, ki jih nato v svojem profilu vidijo skupaj na enem mestu. Tako jim omogočite enostavno spremljanje priljubljenih izdelkov in hiter ponoven nakup.

Registracija in profil uporabnika

Večjezičnost

Različne valute Uporabljate lahko različne valute, kot so euri, dolarji, funti in druge.

Nakupovanje

Hiter postopek nakupa Postopek nakupa smo skrajšali na samo 2 klika: prvi je ogled košarice, drugi oddaja naročila. Hitreje ne gre ;-)

Različne dostave, brezplačna dostava Nastavite lahko različne stroške dostave, odvisno od višine zneska nakupa. Določite lahko tudi brezplačno dostavo nad določenim zneskom nakupa.

Plačilo po povzetju in po predračunu

Plačevanje s karticami in paypal

Nakup brez registracije Spletna trgovina omogoča hiter nakup brez registracije. Statistike kažejo, da lahko povečate prodajo tudi do 30%, če ponudite možnost nakupa brez registracije.

Pospeševanje prodaje

Popusti in nagrade

Promocijske kode, kuponi

Povezava s socialnimi omrežji

Sorodni in priporočeni izdelki

Posebne tehnike Posebne napredne tehnike vam predstavimo in jih glede na vaš poslovni model integriramo v vašo spletno trgovino. Za več informacij nas pokličite.

Dodatne aplikacije

Blog, novice

"Prodajni svetovalec" Aplikacija Prodajni svetovalec omogoča neposreden pogovor v živo med kupcem in svetovalcem (prodajalcem) v obliki pisanja sporočil. Če je svetovalec odjavljen, mu lahko kupec pošlje elektronsko sporočilo.

"Real-time" nadzor aktivnosti Nadzor aktivnosti v realnem času analizira trenutno dogajanje v spletni trgovini. Prikazuje trenutno število obiskovalcev, katere strani si ogledujejo in s katero napravo brskajo po vaši trgovini.

Povezava z računovodstvom Spletno trgovino lahko povežemo z vašo računovodsko / poslovno aplikacijo. Povezava omogoča samodejni prenos naročil in posodabljanje zalog.

Newsletter (e-novice) Samostojen sistem za pripravo in pošiljanje e-novic. Omogoča hitro vstavljanje izdelkov in novic ter oblikovanje vsebine. Naročnike lahko razvrstite v več skupin, pošiljate le določeni skupini ali vsem. Vodi se tudi statistika branja sporočil in klikov povezav znotraj sporočila.

cena spletne trgovine

695,00 €

+ DDV

po ponudbi

Želite ponudbo?

Kaj smo že naredili

Ponosni na reference

Faq

Pogosta vprašanja

Ali lahko trgovino urejamo sami (vsebine, izdelki, naročila)?

Vsekakor. Spletna trgovina vsebuje urejevalnik/administrator, ki vam omogoča samostojno urejanje vsebin kjerkoli in kadarkoli brez potrebe po dodatnih posegih iz naše strani. Urejate lahko vsebinske strani, kategorije, izdelke, novice, galerije, naročila, uporabnike..

Kakšni so mesečni stroški?

Mesečnih stroškov s trgovino ni. Ob nakupu spletne trgovine boste potrebovali še gostovanje, kjer bo trgovina nameščena in domeno, preko katere bo trgovina dostopna na internetu. Gostovanje in domena se plačujeta na letni ravni. Za vas ju lahko uredimo mi, lahko pa ju uredite v lastni režiji kje drugje. Ob gostovanju in domeni si lahko pri nas izberete še paket podpore in vzdrževanja. Oboje je opcijsko, glede na vaše potrebe.

Se lahko spletno trgovino nadgrajuje tudi kasneje, ko je že izdelana?

Vsekakor. Poseben poudarek dajemo nadgradnjam in prilagajanju trgovine vašim poslovnim procesom saj se zavedamo da je avtomatizacija opravil zelo pomembna pri optimizaciji poslovnih procesov in zmanjševanju stroškov poslovanja.

Kaj sledi po izdelavi? Ponujate podporo in vzdrževanje?

Po izdelani spletni trgovini našim naročnikom nudimo pomoč pri urejanju vsebin, optimizacijske nasvete, vzpostavitev in vodenje oglaševalskih kampanj Google AdWords in facebook. Analiziramo obnašanje obiskovalcev in kupcev ter svetujemo spremembe in izboljšave.

Omenili ste možnost povezave z našim računovodskim programom. Kaj to pomeni?

Odvisno od same računovodske aplikacije: kakšno povezovanje omogoča in kakšne podatke lahko trgovina izmenjuje z računovodsko aplikacijo. Tako kot moramo mi pripraviti določen program, ki skrbi za komunikacijo, tako morajo tudi avtorji računovodske aplikacije pripraviti možnost povezovanja - drugače povezave ni mogoče vzpostaviti. Navadno se iz trgovine pošlje informacije o nakupih, da lahko računovodska aplikacija pripravi račun in razknjiži zalogo. Ob tem se občasno uredi tudi posodabljanje zalog, ki jih računovodska aplikacija sporoči trgovini (v primeru ko se vodijo realne zaloge v trgovini).

Kako pa je z davčno blagajno?

Da, davčna blagajna je potrebna, ker gre za gotovinsko poslovanje. Ker trgovina ne izdaja računov, za to potrebujete računovodsko aplikacijo s katero vodite prevzem blaga, zalogo in izdajanje računov, je ni potrebno (trgovine) povezovati z davčno blagajno. Z FURS-om mora komunicirati računovodska aplikacija, ki izdaja račun - zato, ker prejme tisto unikatno šifro, pod katero nato lahko tržni inšpektor išče račune.

Produkcija PROAPP
Spletni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.