Izdelava spletne trgovine

paypalmastercardvisa
Popolnost v kodi

Kakšna bo vaša nova
spletna trgovina?

Varna

Varnost postavljamo na prvo mesto. Zavedamo se, da varno okolje ustvari zaupanje, zaupanje pa je ključni element, ki spremeni obiskovalca v kupca. Spletne trgovine izdelujemo na podlagi lastno razvite tehnologije, ki že zagotavlja varno nakupovanje tisočim kupcem tako v Sloveniji kot zunaj naših meja.

Hitra

Hitrost delovanja je tesno povezana z dobro uporabniško izkušnjo. Ne samo uporabniki, tudi spletni iskalniki imajo 'raje' hitro delujoče spletne trgovine, ki jih posledično uvrščajo višje med rezultati iskanja. Google ocenjuje hitrost delovanja naših spletnih trgovin s 95 od 100 točk.

Uporabniku prijazna

Tja, kjer se dobro počutimo, se radi vračamo in se zadržimo dlje časa. Enako je tudi s spletnimi nakupovalci. Jasna navigacija po trgovini, pregledna predstavitev izdelkov ter kratek postopek nakupa poskrbijo za dobro, uporabniku prijazno, izkušnjo.

Iskalnikom prijazna

Iskalnikom prijazna struktura spletne trgovine je očem uporabnikov nevidna. Vendar je zelo pomemben faktor pri optimizaciji spletne trgovine za iskalnike (SEO). Struktura naših spletnih trgovin upošteva smernice vodilnih iskalnikov ter tako našim naročnikom zagotavlja visoke pozicije med rezultati iskanja.

 
Vključuje lasten sistem za pošiljanje e-novičk (newsletter)!
Za več informacij zapeljite miško čez sliko oz. kliknite sliko
Izdelajmo trgovino

Kako poteka izdelava?

1 Vaše zahteve in želje Najprej se pogovorimo o vaših zahtevah in ciljih, ki jih želite z novo spletno trgovino doseči..
2 Oblikovanje Glede na vašo odločitev skupaj izberemo grafično predlogo ali pa grafični oblikovalec pripravi mojstrovino posebej po vaših željah..
3 Programiranje V fazi programiranja združimo funkcije spletne trgovine in izbrano obliko oz. dizajn v celoto, ki je vaša nova spletna trgovina..
4 Vnos vsebin Vnos vsebin začnete že med programiranjem na razvojnem strežniku in ga nadaljujete in zaključite po končanem programiranju..
5 Objava, vzdrževanje, oglaševanje Zadnji korak je objava vaše nove spletne trgovine na vašo domeno. Opcijsko ponujamo vzdrževanje in oglaševanje na Googlu in facebook-u.
FAQ

Pogosta vprašanja

V: Koliko časa traja izdelava spletne trgovine?

O: Oblikovanje z grafičnim oblikovalcem v povprečju traja 4 do 5 dni, programiranje trgovine v povprečju traja 3 do 5 dni. V primeru razvoja dodatnih funkcij po naročilu, se čas razvoja lahko podaljša. Dodatno upoštevajte čas, ki ga boste potrebovali za vnos in urejanje vsebin/izdelkov.

V: Ali lahko trgovino urejamo sami (vsebine, izdelki, naročila)?

O: Absolutno. Spletna trgovina vsebuje urejevalnik/administrator, ki vam omogoča samostojno urejanje vsebin kjerkoli in kadarkoli brez potrebe po dodatnih posegih iz naše strani. Urejate lahko vsebinske strani, kategorije, izdelke, novice, galerije, naročila, uporabnike..

V: Kakšni so mesečni stroški?

O: Mesečnih stroškov s trgovino ni. Ob nakupu spletne trgovine boste potrebovali še gostovanje, kjer bo trgovina nameščena in domeno, preko katere bo trgovina dostopna na internetu. Gostovanje in domena se plačujeta na letni ravni. Za vas ju lahko uredimo mi, lahko pa ju uredite v lastni režiji kje drugje. Ob gostovanju in domeni si lahko pri nas izberete še paket podpore in vzdrževanja. Oboje je opcijsko, glede na vaše želje in potrebe.

V: Kakšna bo oblika spletne trgovine? Kaj je grafična predloga?

O: Pri oblikovanju spletne trgovine ponujamo več možnosti.
  • Grafična predloga: grafične predloge so že pripravljene oblike oz. dizajni, ki so jih različni grafični oblikovalci v naprej pripravili za različne tematike in panoge. Grafična predloga je zajeta v ceni izdelave spletne trgovine in ne predstavlja dodatnega stroška grafičnega oblikovanja.
  • Nadgradnja grafične predloge: ko vam grafična predloga v celoti ne ustreza, jo lahko nadgradimo/spremenimo ter tako dosežemo skladnost s celotno podobo vašega podjetja in uredimo ostale spremembe po vaših željah. Manjše spremembe opravimo brezplačno, večje spremembe ocenimo in vam predhodno podamo oceno stroška.
  • Grafično oblikovanje z grafičnim oblikovalcem: kot že ime pove, bo obliko za vas pripravil/narisal naš grafični oblikovalec. Predhodno se pogovorimo o vaših željah in vsebinah ter ciljih, nato pripravimo ponudbo za izdelavo grafične podobe/oblike vaše nove spletne trgovine.
  • Implementacija oblike oz. dizajna, ki jo/ga posreduje naročnik: kot novost ponujamo tudi možnost, kjer naročniki sami zagotovijo obliko oz. dizajn, ki ga nato mi izdelamo v spletno trgovino. O morebitnih dodatnih stroških razvoja trgovine zaradi posebnosti dizajna naročnika predhodno obvestimo.

V: Se lahko spletno trgovino nadgrajuje tudi kasneje, ko je že izdelana?

O: Vsekakor. Poseben poudarek dajemo nadgradnjam in prilagajanju trgovine vašim poslovnim procesom saj se zavedamo da je avtomatizacija opravil zelo pomembna pri optimizaciji poslovnih procesov in zmanjševanju stroškov poslovanja.

V: Omenili ste možnost povezave z našim računovodskim/poslovnim programom. Kaj to pomeni?

O: Odvisno od same računovodske aplikacije: kakšno povezovanje omogoča in kakšne podatke lahko trgovina izmenjuje z računovodsko aplikacijo. Tako kot moramo mi pripraviti določen program, ki skrbi za komunikacijo, tako morajo tudi avtorji računovodske aplikacije pripraviti možnost povezovanja - drugače povezave ni mogoče vzpostaviti. Navadno se iz trgovine pošlje informacije o nakupih, da lahko računovodska aplikacija pripravi račun in razknjiži zalogo. Ob tem se občasno uredi tudi posodabljanje zalog, ki jih računovodska aplikacija sporoči trgovini (v primeru ko se vodijo realne zaloge v trgovini).

V: Kako pa je z davčno blagajno?

O: Da, davčna blagajna je potrebna, ker gre za gotovinsko poslovanje. Ker trgovina ne izdaja računov, za to potrebujete računovodsko aplikacijo s katero vodite prevzem blaga, zalogo in izdajanje računov, je ni potrebno (trgovine) povezovati z davčno blagajno. S FURS-om mora komunicirati računovodska aplikacija, ki izdaja račun - zato, ker prejme tisto unikatno šifro, pod katero nato lahko tržni inšpektor išče račune.

Kaj smo že naredili

Zadnje spletne trgovine

Spletna trgovina JSP
Izdelava modne spletne trgovine JSP Fashion. Uprabljene tehnologije: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL
Spletna trgovina bebody
Izdelava spletne trgovine s športno prehrano bebody. Uprabljene tehnologije: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL, WSDL, XML
Spletna trgovina ZAGROS
Izdelava spletne trgovine s profesionalno dvižno tehniko ZAGROS. Uprabljene tehnologije: HTML, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL
Postproduction

Kaj sledi po izdelavi?

Po izdelani spletni trgovini našim naročnikom nudimo pomoč pri urejanju vsebin, optimizacijske nasvete, vzpostavitev in vodenje oglaševalskih kampanj Google AdWords in facebook. Analiziramo obnašanje obiskovalcev in kupcev ter svetujemo spremembe in izboljšave.
Informativna ponudba

Vas zanima cena, cenik?
Ponudbo pripravimo takoj

Tako kot se razlikujejo želje, se razlikuje tudi naša ponudba. Pripravimo individualno ponudbo glede na želje in zahteve naročnika.
Pripravljamo tudi ponudbe z omejenim budgetom. Zapišite vaše želje, pripravili vam bomo informativno ponudbo.
Delovanje trgovine in opisanih funkcij lahko preizkusite brezplačno.
Produkcija PROAPP
Spletni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.